Ontwikkeling

3 Bedrijfsuitjes in Rotterdam – Samen elkaar leren kennen

© Pixabay.com

Tijdens een online event, online meeting of online bedrijfsuitje is een korte break door middel van een online energizer een simpele manier om alle deelnemers weer gefocust te krijgen. Veel bijeenkomsten kunnen niet doorgaan in hun gebruikelijke vorm en moeten noodgedwongen online plaatsvinden. Online meetings van 4 uur zijn geen uitzondering meer, maar hoe houd je de energie en focus?

Start met jouw bedrijf een bedrijfsuitje Rotterdam, zoals het organiseren van een hackathon of een Escape Room teambuilding uitje. Korte activiteiten die de deelnemers afwisseling bieden, energie vrijmaken en hun aandacht richten. Het doel van onze online energizers is vooral dat het leuk is. Dat er een moment is om samen plezier te hebben. Uitjes Rotterdam worden georganiseerd door Maasstadevents.nl. 

Kijk voordat je een energizer boekt goed wat je doelgroep is. Bij twijfel helpen we je natuurlijk graag bij het kiezen van het schrikdraadapparaat dat het beste bij jouw doelgroep past.

Escape Room teambuilding in Rotterdam

Speel een Escape Room in Rotterdam en laat je opsluiten in een van onze 4 escape rooms. Een Escape Room is een spel waarbij je met een groep van 4 tot 7 personen opgesloten wordt in een kamer. Elke kamer heeft zijn eigen thema. Het doel van een Escape Room is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doe je door te zoeken naar verborgen aanwijzingen en raadsels op te lossen. Ben jij slim genoeg en kun je goed samenwerken? Dan is een escape room teambuilding zeker iets voor jou,

UP Events heeft 2 verschillende Escape Rooms met elk een eigen thema. Onze kamers heten The Bunker of Vietnamese Victim. We hebben ook 2 kids Escape Rooms genaamd “Opa Battle” en “The Streetgang“

Strandspelen in Rotterdam 

De Beach Games in Rotterdam is een leuk sport teambuilding programma in het zand. Je groep wordt verdeeld in verschillende teams en zal deelnemen aan een aantal activiteiten in het zand. Denk aan Beachvolleybal, La Crosse, Foam Hockey en Beach Soccer. Iedereen in het team doet iets om uit te blinken en samenwerking is de sleutel. De dag wordt afgesloten met alle bekendheid voor het winnende team en een prijs.

© Pixabay.com

Kies uit het volgende:

Je doet een aantal activiteiten in het zand. Het aantal activiteiten is afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijd. Kies je voor een programma van 3 uur, dan worden er in de meeste gevallen 6 activiteiten gespeeld. U kunt kiezen uit het volgende:

 • Blind voetbal /Blind parcours
 • Bouw een katapult
 • Bamboe-uitdaging
 • Overlevende race
 • Boogschieten Tag / Schieten
 • La Crosse
 • Vlaggenbal
 • Schuimhockey
 • Mega estafette (skipiste, wandelbroek, springtapijt, mega jenga)
 • Ultimate frisbee / discgolf (richten)
 • Sporten zoals; volleybal, voetbal, trefbal.

Hackathon teambuilding

In de Hackathon teambuilding worden jullie teams van zeer bekwame hackers. Je bent verzameld in een kamer voor een echte hack showdown! Het doel is om de laatste code te kraken, waarmee de kluis met de hoofdprijs wordt ontgrendeld. Om dat te bereiken, moet je je intelligentie, logisch denken en verbeeldingskracht gebruiken om de leukste puzzels & raadsels op te lossen. En je moet het ook beter en sneller doen dan de andere teams.

Geef een reactie