Budget

De 3 beste printers van 2022

De 3 beste printers

© Pixabay.com

Een kantoor kan niet zonder goede printer. Afhankelijk van je werkzaamheden zal je regelmatig moeten printen. Denk aan facturen, brieven of rapporten. Het is fijn als de printer sneller zijn werk doet dan de gemiddelde printer voor thuis én je niet iedere keer nieuw papier er in hoeft te doen. Daarom helpen we je in dit artikel op weg met de 3 beste printers voor op kantoor.

HP LaserJet Pro M118dv
De HP Laserjet Pro M118dw is een laserprinter speciaal voor zwart-wit printen. Ideaal voor kantoren die vooral documenten printen voor intern gebruik. Zwart-wit printen is de meest goedkope manier van printen. Bovendien heeft deze printer een hoge printsnelheid, van wel 28 pagina’s per minuut. Ook is deze printer geschikt voor grotere hoeveelheden papierwerk. Hij heeft een papiercapaciteit van 250 vellen. De HP LaserJet Pro M118dv kan automatisch dubbelzijdig printen, waardoor je de pagina’s niet handmatig hoeft om te draaien.

Naast deze hoge snelheid en papiercapaciteit, is deze printer ook nog eens voordeliger dan de gemiddelde thuisprinter. Dit komt door het gebruik van een toner, deze heeft minder vaak vervanging nodig dan normale cartridges. Verder is het mogelijk om te draadloos te printen. Gewoon vanaf de pc of via je smartphone of tablet.

Lexmark MC3326adwe
Een andere goede optie voor op kantoor is de Lexmark MC3326adwe. Vooral handig wanneer je naast zwart-wit printen, ook in kleur wilt printen en gebruik wilt maken van functies als scannen, kopiëren en faxen. Een echte alleskunner.

Ook deze printer heeft een invoercapaciteit van 250 vellen, waardoor je hem niet vaak hoeft bij te vullen. Hij heeft daarnaast een snelheid van 24 gekleurde pagina’s per minuut. En doet daardoor zeker niet onder voor de Laserjet van HP.

Natuurlijk kun je ook met deze printer printen vanaf je pc, smartphone en tablet. Dit doe je eenvoudig met de app van Lexmark. En ben je even klaar met printen? Dan gaat hij automatisch in slaapstand.

De 3 beste printer
© Pixabay.com

Kyocera Ecosys M5526cdw/KL3
Last but not least, een andere alleskunner: de Kyocera Ecosys M5526cdw/KL3. Ook dit is een 4-in-1 printer, waarmee je kan printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze printer is opgewarmd nog sneller dan de Lexmark met 26 pagina’s per minuut. Je wacht letterlijk nog geen 3 seconden op een print.

Niet anders dan de andere printers, heeft ook deze printer een invoercapaciteit van 250 vellen. Maar het fijne aan deze printer is dat hij voorzien is van automatische documentinvoer. Je kan een stapel van 50 documenten in een keer laten scannen of kopiëren. Bovendien kan deze printer niet enkel dubbelzijdig afdrukken, maar ook dubbelzijdig scannen. Ook dit bespaart je weer tijd. Op kantoor heb je immers wel wat beters te doen dan wachten op de printer, niet waar?

Oftewel dit zijn 3 printers die allemaal het echte kantoorwerk aankunnen. Van printen tot scannen op hoge snelheid. Ook zijn ze allemaal voorzien van een grote invoercapaciteit en zijn sommige ook voorzien van handige functies, zoals automatische docmuentinvoer en printen vanaf je smartphone of tablet.

Wat zijn jouw wensen voor een printer op kantoor?

Geef een reactie