Budget

Vergroot je naambekendheid met petten

Vergroot je naambekendheid met petten

© Lavistarelatiegeschenken.nl

Als bedrijf wil je natuurlijk bekend zijn onder de mensen. Potentiële klanten moeten immers wel weten dat je bestaat! Dus is het een groot goed om je naamsbekendheid te vergroten. Maar hoe doe je zoiets op een manier die ook nog eens werkt? Uiteraard kan je gaan voor peperdure oplossingen als adverteren op de lijnbussen en grote billboards. Maar dat is lang niet voor ieder bedrijf een mogelijkheid. Het kan veel simpeler én goedkoper: zorg voor promotiemateriaal waarbij je naam echt opvalt. En uiteraard moet het materiaal ook bestaan uit voorwerpen die echt gebruikt worden! Petten bedrukken met je logo, truien met je bedrijfsnaam of wat dacht je van bodywarmers?

Petten bedrukken

Petten laten bedrukken is een optie die uitstekend werkt. Veel mensen, zeker mannen en jongeren, dragen een pet. En dat is gunstig, want daarmee blijft jouw materiaal niet ergens suf in een kast liggen. Een ander groot voordeel van een pet bedrukken is dat het buiten gedragen wordt en zodoende zichtbaar wordt voor meer mensen dan alleen de gebruiker zelf. Goedkoop petten bedrukken is dus dé ideale tegenhanger van de erg dure reclamemiddelen op straat.

Petten
© Lavistarelatiegeschenken.nl

Welke cap kies je?

Kies voor een pet die echt bij je bedrijf past, zodat het uitstraalt wat je als bedrijf ook uit wílt stralen. De keuze is enorm in hoofddeksels en ze kunnen praktisch allemaal bedrukt worden. Als transportbedrijf kies je natuurlijk voor een echte trucker cap. Maar ben je een reisbureau of een andere toeristische organisatie? Dan kan je beter kiezen voor een hoedje die de zomer uitstraalt. Een zonneklep is ook een optie. Sportieve caps, bijvoorbeeld een baseball cap, passen vanzelfsprekend prachtig bij sportwinkels, om maar een aantal voorbeelden te noemen. Je kan de kleur ook uitkiezen aan de hand van je bedrijfskleuren of simpelweg één of meerdere kleuren nemen waar je logo het mooiste op uitkomt. Zorg er in ieder geval voor dat je naam en/of logo duidelijk is zodat het echt snel herkenbaar is voor mensen. Hoe vaker zij de naam langs zien komen, hoe beter!

Geef een reactie