Mobiliteit

Een solide investering? Ga voor een Land Rover

Het valt niet te ontkennen, Land Rovers zijn robuuste bakken op wielen. Het ruige design, slijtvast interieur met stoffen die bestand zijn tegen modder en vocht en een laadruimte aan de achterkant zorgen ervoor dat deze auto klaar is voor alles. Van het vervoer van gereedschap tot aan een dag naar het bos met je hond. Of simpelweg de show stelen bij jou in de stad. Met je Land Rover doe je het allemaal. De modellen zijn evenwichtig en geraffineerd, bieden uitstekende capaciteiten en laten het hart van iedere autoliefhebber sneller kloppen.

© MrWheelson

Off-road terrein trotseer je met een Land Rover

De geschiedenis van Land Rover is off-road ontstaan. Deze rijke historie zie je vandaag terug in de prestatiespecificaties van de Range Rover. Zowel ondernemers als mensen die achteraf wonen houden van Land Rovers, omdat ze met deze auto overal kunnen komen. Modder, nat gras en onverharde boerensporen, je trotseer het allemaal zonder moeite. Zelfs besneeuwde wegen, zelfs onder dikke sneeuwverstuivingen, zijn volledig begaanbaar, cruciaal als je in een afgelegen dorp woont met beperkte toegang of ieder jaar op wintersportvakantie gaat.

In stijl rijden met een Land Rover

Deze voertuigen zijn ontworpen voor tochten over een strand, de zee in, door fords en over zijhellingen die een reguliere auto zouden doen omvallen. Echter maak je met een Land Rover ook een echte statement. Aankopen door acteurs, miljonairs, voetballers en beroemdheden hebben de bekendheid van het merk de afgelopen decennia aanzienlijk vergroot. Je beleeft vanaf het eerst moment veel rijplezier en je wagen ziet er ook nog eens erg stijlvol uit.

Een solide investering voor op de lange termijn

Er zijn maar weinig solide investeringen in deze wereld. Maar het kopen van een Land Rover is erg verstandig, omdat de vraag constant en hoog is en de afschrijvingen relatief laag. Het is een luxe voertuig dat is gebouwd voor de lange termijn, en weinig Land Rover-concurrenten kunnen dat echt zeggen. Voorbeelden van zeer geliefde modellen zijn de Range Rover Evoque, Range Rover, Rover Discovery en de Land Rover Defender. Ieder model is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en up te graden met allerlei leuke extra’s. Hierdoor is er ook voor jouw persoonlijke smaak de auto van je dromen te vinden.

Voorkom hoge kosten en kies voor financial lease

Laten we eerlijk zijn, aan een nieuwe Range Rover zit natuurlijk een prijskaartje verbonden. Zo betaal je voor de nieuwste Range Rover Evoque bijvoorbeeld een schappelijke €55.000,-. Om het nog maar niet te hebben over de upgrades die ook kosten met zich meebrengen. Laat je deze hoge kosten liever links liggen, dan biedt financial lease een fijne uitkomst. Je betaalt hierdoor iedere maand een relatief laag bedrag en alle kosten zijn hierin inbegrepen. Let er echter wel op dat de Range Rover niet in je eigen bezit gaat zijn. Nadat het contract af is gelopen, lever je je bolide weer in.

Geef een reactie