Mobiliteit

Voertuig kopen? Waarom niet leasen?

Voertuig kopen Waarom niet leasen

© Pixabay.com

Voor wie een bedrijf of onderneming start of al onder zijn hoede heeft, kan een bedrijfswagen leasen een ideale uitkomst zijn. In plaats van in één keer een fors bedrag af te moeten schrijven voor de aanschaf, komt daar nu een kleine maandelijkse afschrijving voor in de plaats. Het bedrijf behoudt dus een grotere liquiditeit. Met andere woorden, er blijft meer geld in de kassa.

Lease elektrisch

Elektrisch rijden is in opkomst en dat geldt ook voor bestelauto`s. Steeds meer bestelauto`s worden elektrisch aangedreven en het kan voor een ondernemer om meerdere reden interessant zijn om zelf of zijn personeel in elektrische wagens te laten rijden. Om bijvoorbeeld de reiskosten te verminderen, maar misschien verlangt de ondernemer naar een uitstraling waarbij hij een “groen” imago krijgt waarmee hij zich kan profileren naar zijn klanten.

Laat je adviseren

Bedrijfswagenadviseurs helpen u niet alleen met het uitzoeken van de juiste bestelbus voor u, maar ook met het zoeken naar de juiste leasemaatschappij en zij bekijken voor u welke leasevorm het meest voor u geschikt is. Zo zijn er meerdere leasevormen, waarvan operationele lease en financiële lease het bekendst zijn. Maar er is ook nog een mogelijkheid tot netto operationele lease. De professionals van de bedrijfswagenadviseurs kijken graag welke vorm van leasen het beste bij u past. Ook vergelijken zij de prijzen van leasemaatschappijen, zodat u uw bedrijfswagen tegen de laagst mogelijke prijs leaset. Zo ziet u maar dat er nog een heleboel komt kijken bij het leasen van bedrijfswagens en dan is het erg prettig als u van deskundig advies wordt voorzien. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Voertuig kopen Waarom niet lease
© Pixabay.com

Onafhankelijk advies

Als ondernemer wilt u natuurlijk ook uw bedrijfswagen van een mooi logo voorzien. En de inrichting van uw bestelbus, hoe zit dat eigenlijk?
Met al dit soort vragen kunt u terecht bij de bedrijfswagenadviseurs.
Omdat de bedrijfswagenadviseurs zich richten op het adviseren van welke leasemaatschappij bij u past en zelf dus geen leasemaatschappij zijn, kunt er van op aan dat u een volledig onafhankelijk advies krijgt.

Geef een reactie