Actua

Een zakelijk abonnement afsluiten

Een zakelijk abonnement afsluiten

© Pixabay.com

Overweeg jij om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar twijfel je nog over het telefoonabonnement? Een zakelijk abonnement afsluiten op je bedrijf kent vele voordelen. En al helemaal als je dit vergelijkt met een particulier abonnement. In dit artikelen zetten we de voordelen voor je op een rijtje. Lees je mee?

De belangrijkste voordelen in een vogelvlucht

Kies je voor een zakelijk abonnement met toestel of sim only? Hoeveel MB’s moet je nemen? Het kiezen van een gsm abonnement is daarom niet gemakkelijk. Er zijn veel verschillende abonnementen bij een groot aantal providers.

De eerste keuze die je moet maken is of je een toestel met abonnement wilt of prepaid. Bij prepaid betaal je het toestel vooraf. De telefoonkosten kun je betalen middels een zakelijk sim only-abonnement. Een zakelijk sim only-abonnement is gebruik maken van alle gemakken die de provider te bieden heeft, maar zonder toestel. Die heb je namelijk al aangeschaft.

Een zakelijk abonnement afsluite
© Pixabay.com

Als je een telefoon voor zakelijke doeleinden gebruikt, dan zul je ongetwijfeld veel met je telefoon bezig zijn. Meer dan 30 minuten per maand bellen zal eerder regel dan uitzondering zijn. In dat geval kan een zakelijk abonnement lonen. Alle kosten van je zakelijke telefoon zijn fiscaal aftrekbaar. Dit geldt voor zowel de abonnementskosten als de eventuele kosten voor het toestel. Daarnaast ben je meestal goedkoper uit bij grotere bundels, betaal je geen BKR-registratie en kun je de administratie van zakelijk en privé makkelijker gescheiden houden.

Vergeet niet om jouw telefoon te beschermen


Allemaal leuk en aardig, zo’n high-end smartphone met de laatste snufjes. Maar de bescherming van jouw toestel mag niet vergeten worden. Ondanks dat smartphones voorzien worden van de meest indrukwekkende specificaties, blijven de behuizingen erg kwetsbaar. Je doet er daarom verstandig aan om direct een telefoonhoesje aan te schaffen. Zo weet je zeker dat jouw telefoon ineens wel tegen een stootje kan. Er zijn verschillende soorten smartphonecases op de markt, dus er is voor elk wat wils.

Geef een reactie