Ontspanning

Ga nooit buiten zonder een ring aan je vinger

Ringen zonder steentje

© My-jewellery.com

De eerste indruk die je op mensen maakt, is heel belangrijk. Maar wat creëert die eerste indruk? Stralende ogen wanneer je iemand voor het eerst aankijkt. Een lachende mond, wanneer je iemand voor het eerst begroet. En wanneer je iemand voor het eerst de hand schudt, … dan glinstert daar subtiel of opvallend jouw persoonlijke sieraad aan jouw unieke hand. Ga nooit de deur uit zonder een of meerdere mooie ringen aan je vinger.

Welke ring past het beste bij jou?

Om deze vraag te beantwoorden kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de website van My Jewellery. Daar krijg je een heel goed idee van wat er zo allemaal op de juwelenmarkt verkrijgbaar is. Zo zul je zien dat je om te beginnen al voor goud of voor zilver kunt kiezen. Het is vandaag de dag echter geen taboe meer om goud en zilver te combineren. Soms vind je de twee metalen zelfs terug in een en hetzelfde sieraad. Vooral voor ringen is er geen enkel probleem om beide tegelijkertijd te dragen.

Subtiel en eenvoudig

Hou je van eenvoud, dan hoef je niet per se te kiezen voor het prototype van de ring, namelijk glad, rond en in 1 kleur. Ook een eenvoudige ring kan net iets meer hebben, zoals een ribbel of een golfje. Een smalle statement ring is trouwens ook vrij simplistisch van vorm, maar springt er toch net iets meer uit. Een steentje kan ook klein zijn en zich als het ware verschuilen in het edelmetaal. Tot de juiste lichtinval op je handen slaat … dan laat het zich plots opmerken met een krachtige schittering … net zoals jouw persoonlijkheid.

Ringen met steentje
© My-jewellery.com

Uitbundig en uniek

Ben je meer een opvallend type, dan hoef je niet noodzakelijk grote en kleurrijke stenen aan je handen te schuiven. Met een grote statement ring zit je nog steeds in de categorie simpel en rond, maar loop je toch aardig in de kijker. Wil je wat meer bling-bling, dan kies je uiteraard voor een mooi steentje, een bijzondere vorm of misschien wel een zegelring. Je kunt bijvoorbeeld ook je initiaal dragen of je sterrenbeeld. Persoonlijker kan het al niet meer worden.

Hoe draag je verschillende ringen tegelijkertijd?

Bij het combineren van verschillende ringen moet je er op letten dat het nog altijd esthetisch aantrekkelijk blijft. Een overdaad van ringen aan je handen, kan mooi zijn, maar je moet er wel over nagedacht hebben en niet lukraak de ene na de andere aan je vingers steken. Wanneer je het sober wil houden, maar toch meer dan een ring wil dragen, dan kun je bijvoorbeeld aan je linker ringvinger eerst een simpele en iets fijnere ring zonder decoratie schuiven. Daarna komt dan aan dezelfde vinger een iets meer opvallende ring te zitten, bijvoorbeeld met een steentje. Wil je meer, dan is een combinatie van 2 ringen aan de ringvinger, 1 aan de middelvinger en 1 aan de duim ook heel smaakvol. Steek je aan elke vinger een ring, laat de duim dan vrij.

Geef een reactie