Leven

Gun je personeel een warm huis dichtbij werk met Xodomo

Gun je personeel een warm huis dichtbij werk met Xodomo

© Pexels.com

Er is momenteel veel krapte op de arbeidsmarkt. In elke sector is wel sprake van personeelstekort en het is lastig om elke baan vervuld te krijgen. Het is dus flink aanpoten voor iedereen om alle taken gedaan te krijgen met de kleine hoeveelheid mensen die bij het kantoor of de werkplek zijn aangesloten. Doordat er zo weinig mensen zijn die het werk kunnen vervullen, is het vaak noodzakelijk om buitenlandse arbeidsmigranten in te laten vliegen om zo het werk te laten opknappen dat niet door werknemers uit het lokale circuit kan worden gedaan.

.Zo kan je als werkgever een aantal lokale arbeidshuisjes laten bouwen in bijvoorbeeld Amsterdam, de hoofdstad van Nederland of kleinere steden als voorbeeld Helmond. Vooral hier liggen de banen voor het oprapen en is het belangrijk dat er zoveel mogelijk personeel wordt ingehuurd om alles in goede banen te leiden. Het is dan voor jou als werkgever prettig, maar ook voor je personeel, dat er alles op alles gezet wordt om je personeel een zo fijn mogelijke behandeling te geven. Maar, waarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je personeel dicht bij het bedrijf of bij de werf kan wonen? En hoe regel je dit? Hier lees je alle in’s en out’s over het huisvesten van je personeel dicht bij het bedrijf!

Lange werkdagen maken

Als je personeel dicht bij de werkplek of het bedrijf kan wonen, kunnen ze langere werkdagen maken. Want, de reistijd is nu een stuk minder geworden, en ze rollen gewoon vanuit hun bed hun werk in. Dat is voor veel arbeiders de ultieme droom. Met Xodomo kan dat nu werkelijkheid worden. Deze organisatie zorgt voor goedkope huisvesting in steden waar veel werk te vinden is. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan Amsterdam of Helmond, waar de banen nu voor het oprapen liggen. Het is dan niet alleen voor het aantal uren en het werk dat er nog ligt handig dat het personeel dicht bij de plek woont waar ze hun uren moeten maken, maar ook de administratie komt dit ten goede. Ze kunnen namelijk veel meer uren maken als ze niet veel bezig zijn met reizen naar het werk. Op deze manier kunnen er op dezelfde dag dus veel meer taken worden afgerond, en heb je aan het einde van de dag dus minder personeel nodig. Ideaal!

© Pexels.com

Productievere personeelsleden

Als je personeel een onderkomen heeft gevonden dat relatief dicht bij het werk is, dan is dat voor iedereen gunstiger. Voor het personeel is het fijner dat ze nu wat langer in bed kunnen blijven liggen, omdat ze relatief weinig reistijd hebben. Op deze manier zijn ze productiever, en kunnen ze hun shift waarschijnlijk sneller en efficiënter afronden. Daarnaast zijn ze zo sneller thuis, en kunnen ze hun huishoudelijke taken waarschijnlijk sneller afronden, zodat er meer ruimte is voor plezier en vertier. Op deze manier zitten ze beter in hun vel en gaat hun mentale welzijn met sprongen vooruit, en dat komt de productie alleen maar ten goede.

Geef een reactie